Adhd - holadiee

In de nieuwste psychiatrie-bijbel DSM-V (wat daarin staat wordt dogmatisch erkend en herkend als psychiatrische aandoening) is de leeftijdsgrens voor het vaststellen van ADHD terecht opgetrokken van 7 naar 12 jaren, aldus een studie waarvan verslag werd gedaan in de juli-editie van het Journaal van de Amerikaanse Academie voor Kinder- en Volwassenenpsychiatrie.

In DSM-IV was de ondergrens van zeven jaren nog wijsheid, in DSM V is dat veranderd naar twaalf jaren.

En dat is nu dus terecht gebleken.

 

Ach, uw spruitjes leden aan ADHD?

En de goegemeente van deskundigen, rechters en maatschappelijk werkers  meende handenwringend en tot tranen geroerd dat het belang van uw kind omgang met u helaas in de weg stond?

Wel, dat hadden die rechters en handlangers dus mis als uw kinderen toen nog geen 12 jaar oud waren.

Dat is nu gebleken.

Zij hadden het vast ook mis als uw kinderen toen al wel twaalf jaar oud waren, maar dat is een ontdekking die in de voorhoede van de wetenschappelijke psychiatrische en juridische wereld nog moet worden gedaan.

Wat een gehannes toch weer.

http://www.sciencedaily.com/releases/2014/07/140714100344.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+sciencedaily+%28Latest+Science+News+--+ScienceDaily%29

In de laatste decennia zijn in rechtszalen eeuwenoude stambomen en generatie-lange familietradities van rust en degelijkheid door kinderrechters administratief uitgeroeid.

Hele nieuwe generaties groeien daardoor nu bijvoorbeeld op met een naam die hen vervreemdt van hun voorouders en familie, die hen vereenzaamt door het voor de buitenwereld verduisteren van naamsrelaties.

In de snuggere politiek en media werd dat indertijd geen probleem gevonden: in dit computer-tijdperk was "alles" toch terug te vinden?

Alsof een sociale omgeving nieuwkomers zou screenen op verwantschappen die door naamsverandering aan het oog zijn onttrokken.

Domheid is een virus dat politiek en rechtspraak en media gelijkelijk teistert...

Meer informatie